Auditor CO2-Prestatieladder

(32-40 uur)

 

Voor Normec NCK in Beverwijk, een jonge en snel groeiende organisatie in de TIC industrie, zoeken wij ter uitbreiding van het team een Auditor voor het werkveld van de CO2-Prestatieladder die landelijk wil werken.

Normec NCK is een jonge en snel groeiende organisatie in certificeringen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu, voornamelijk actief in de bouw- en infrabranche en de overheid. 

Ben jij een zelfstandig persoon, sociaal en prettig in de omgang en sta jij stevig in jouw schoenen? Zet jij je graag in voor een beter klimaat en heb jij ervaring met de aspecten van de CO2-Prestatieladder? En haal je energie uit werken voor toonaangevende klanten in de bouw- en infrabranche? Dan zoeken wij jou! Neem nu contact met ons op!

Functieomschrijving

Als Auditor CO2-Prestatieladder ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van audits en verificaties in jouw werkveld. Je voert periodiek audits uit bij de klanten van Normec NCK. Dit zijn gemeentes en provincies. Je bent verantwoordelijk voor het toetsen of klanten voldoen aan de gestelde eisen volgens het duurzaamheidsinstrument CO2-Prestatieladder, en het rapporteren hiervan. Dit doe je met name, door de bedrijfsdocumentatie te bekijken en gesprekken te voeren met verschillende medewerkers. Zo krijg je een goed beeld van de situatie en of de bedrijfsdocumentatie overeenkomt met de praktijksituatie. Belangrijk hierin is dat je een objectief en onafhankelijk oordeel kunt geven over de eisen die ten grondslag liggen aan deze beoordelingen. Je werkzaamheden zijn o.a.:

 • Het zelfstandig uitvoeren van audits bij klanten die gecertificeerd wensen te worden of het certificaat wensen te behouden;

 • Het beoordelen van bedrijfsdocumentatie vanuit de CO2 prestatieladder;

 • Onderzoek op locatie en rapporteren van de bevindingen;

 • Narekenen of de door de klant genomen maatregelen tot de gewenste CO2 reductie hebben geleid;

 • Onderling overleg met directe collega’s aangaande norminterpretatie en uitvoering audits.

Je collega Planners zorgen dat je agenda gevuld is. Dit wordt dus allemaal voor je geregeld. Jij voert audits uit bij jouw klanten. In de tijd die voor de audit staat zit ook je rapportage tijd ingepland. Zo heb jij voldoende tijd om je rapportage na afloop uit werken. In deze functie rapporteer je aan de Teamleider.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;

 • Je hebt aantoonbare kennis van de CO2-Prestatieladder en duurzaamheidsaspecten;

 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de bouw- of infrabranche en bent gewend om samen te werken met gemeenten en provincies;

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Als persoon ben jij integer, verantwoordelijk en grondig in jouw werkwijze. Je bent organisatie sensitief en staat stevig in je schoenen. Daarbij ben je makkelijk in het contact, nuchter en vind je het leuk om veel onderweg te zijn en naar klanten te gaan.

Wat biedt Normec NCK aan?

Je komt terecht in een organisatie, die je veel vrijheid en verantwoordelijkheid zal geven, waar het principe van “geven en nemen” van toepassing is. Er heerst een open en informele sfeer op de werkvloer, waar hard gewerkt wordt. Verder kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een uitstekend salaris tussen de €4.000,- en €4.600,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur), afhankelijk van jouw werkervaring, kennis en opleiding;

 • Een werkweek van 32 – 40 uur;

 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband;

 • Leaseauto, laptop en telefoon (ook privé te gebruiken);

 • Collectieve pensioenvoorziening , met 50% premie betaald door de werkgever;

 • Werken vanaf huis, de klant en kantoor;

 • Voldoende doorgroeimogelijkheden (ook binnen de Normec Group);

 • Uiteraard voldoende informele momenten om je collega’s te ontmoeten.

Het team en de organisatie

Bij Normec NCK werken circa 25 auditoren, planners, medewerkers kwaliteit en commercieel medewerkers samen aan het veiliger en duurzamer maken van onze leefomgeving. Als onafhankelijk specialist levert Normec NCK certificeringsdiensten op het gebied van veiligheid, kwaliteit, klimaat en milieu. Denk hierbij aan de regelingen VCA, ISO 9001, ISO 14001 en de CO2 Prestatieladder.

Normec NCK is opgericht in 2007 en is sinds 2019 onderdeel van de Normec Group.

De sfeer binnen de organisatie is laagdrempelig en informeel. Collega’s helpen elkaar graag, en ondanks dat jij veel onderweg zal zijn spreek jij je collega’s regelmatig! Als je start begin je met het inwerkprogramma, waarbij jij een collega als  mentor aangewezen krijgt.

Iedere vrijdag zijn er gezellige borrels op kantoor, waarbij je altijd mag aansluiten. Ook worden er diverse bedrijfsfeesten georganiseerd, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest. Normec kent daarnaast een vitaliteitsprogramma, via waar je mag deelnemen aan bijvoorbeeld zwem- en hockeyclinics.

Solliciteren

De werving en selectieprocedure is exclusief uitgezet bij Recruiters aan de Rijn. Om te reageren of voor vragen, kun je contact opnemen met Femke Heuvel, tel: 06-42125232, mail: femke@recruitersaanderijn.nl