Interim Recruitment

Door RPO kwaliteitsverhoging en kostenbesparing realiseren.


Zelf doen of (deels) uitbesteden? Dat is de kernvraag bij de beslissing om een interim recruiter in te zetten voor uw organisatie. Uw organisatie kan om verschillende redenen behoefte hebben aan tijdelijke ondersteuning door een professionele Interim Recruiter. Bijvoorbeeld wegens een piekbelasting of omdat één van uw recruiters met zwangerschapsverlof is. Door middel van RPO, Recruitment Proces Outsourcing, kunt u kwaliteitsverhoging en kostenbesparing bereiken.

De huidige arbeidsmarkt wordt gekenmerkt door een tekort aan goed gekwalificeerd personeel. Het is essentieel om binnen een korte termijn de juiste kandidaten aan te trekken die naast de juiste competenties, de gewenste specifieke opleiding en de gevraagde ervaring ook nog een 'cultural fit' hebben met uw organisatie. Kortom, een tijdrovende uitdaging. Een uitdaging die corebusiness is van Recruiters aan de Rijn.

Welke mogelijkheden bieden wij?

Flexibel in kosten en capaciteit

Onze expertise kunt u op elk moment, afhankelijk van uw personeelsbehoefte, flexibel inzetten of terugschakelen. Zo zijn uw constante kosten nihil op het moment dat u geen vacatures hebt, maar kunt u op elk moment beschikken over uw eigen professionele recruitmentafdeling, geheel flexibel in kosten en capaciteit.

Bent u geïnteresseerd in wat Recruiters aan de Rijn voor u kan betekenen neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over deze dienstverlening.