Over Recruiters aan de Rijn

Klein, flexibel, integer en enthousiast. Sinds 2010.Al meer dan 10 jaar doen wij waar wij goed in zijn


We zijn integer, professioneel en enthousiast. We zijn klein en flexibel en daardoor hebben we weinig overhead. We werken voor een beperkt aantal klanten en vinden het logisch dat zij hiervan mee kunnen profiteren. We bieden meer voor minder. Dat klinkt simpel, maar dat is wel waar we voor staan.Het team

Yvette Sanders - van der Leeuw

Ik doe wat mijn passie is! Recruitment is mijn vak en dit is wat ik het liefste doe. Mijn kennis en vaardigheden op het gebied van werving en selectie stellen mij in staat de goede match te maken tussen bedrijf, leidinggevende en kandidaat. Niet alleen de harde maar zeker ook de zachte criteria bepalen een succesvolle match. Maar de passie voor het vak maakt pas écht het verschil. En dat merken de mensen voor wie ik werk.

06 50 61 22 89

yvette@recruitersaanderijn.nl

Femke Heuvel

Contact met mensen is wat mij drijft in dit vak. Mijn werkwijze is mensgericht, open, integer en ook vasthoudend. Ik geef niet snel op voordat het doel bereikt is. Mijn enthousiasme voor het vak is alsmaar gegroeid. Ervoor zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek binnen een organisatie komt geeft mij energie. Dit vind ik het allerleukste aan deze dienstverlening, er ontstaat iets in het directe contact tussen mensen.

06 42 12 52 32

femke@recruitersaanderijn.nl