Recruitment

Recruiters aan de Rijn is specialist op het gebied van recruitment. Onze aanpak is eerlijk, open en gedreven. Met onze hands-on mentaliteit en interesse in mens en organisatie weten wij exact wat nodig is om de juiste kandidaat voor u te selecteren.


Werving & Selectie

Het uitbreiden of vervangen van personeel in een organisatie vergt de juiste aandacht. Het moment dat een vacature ontstaat, is het moment om opnieuw na te denken over welke kennis en competenties op uw afdeling gewenst zijn. Een nieuwe medewerker aannemen misschien lijkt makkelijk, maar blijkt elke keer weer vakwerk te zijn.

Bemiddeling van ZZP'ers

Het aantal ZZP'ers stijgt in Nederland als gevolg van de verdergaande flexibilisering van de arbeidsmarkt. In steeds meer functiegebieden is de inzet van ZZP'ers voor een interim project of een tijdelijk vervangingsvraagstuk aan de orde van de dag. Door ons uitgebreide netwerk weten wij ZZP'ers te koppelen aan interessante bedrijven en vice versa.

Interim Recruitment

Zelf doen of (deels) uitbesteden? Dat is de kernvraag bij de beslissing om een interim recruiter in te zetten voor uw organisatie. Uw organisatie kan om verschillende redenen behoefte hebben aan tijdelijke ondersteuning door een professionele Interim Recruiter. Bijvoorbeeld wegens een piekbelasting of omdat één van uw recruiters met zwangerschapsverlof is.