Accountmanager Parkeersystemen

(32-40 uur)


Voor Alldoorco in Nijkerk zoeken wij een Accountmanager Parkeersystemen Nederland die het bestaande netwerk overneemt. En deze de komende jaren blijft uitbreiden. Een mooie nieuwe uitdaging voor jou?

Functieomschrijving

Als Accountmanager parkeersystemen adviseer je op overtuigende wijze bestaande en nieuwe klanten over de mogelijkheden en toepassingen van onze parkeersystemen. Je bent continu goed op de hoogte van ontwikkelingen binnen je eigen vakgebied en verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van een langdurige relatie met klanten evenals het aanboren van nieuwe afzetmarkten. Je creëert vraag, volgt leads op en weet producten adviserend te verkopen. Jij weet de informatie van de klant om te zetten naar een realistische (haalbare) oplossing.

Je houdt marktontwikkelingen bij, signaleert trends en nieuwe marktkansen en deelt de bevindingen binnen de organisatie. Je vertaalt de marktontwikkelingen naar passende actieplannen en accountplannen voor de eigen productgroep en klanten (aannemers, woningcorporaties, en vastgoedbeheerders). Je levert input op de jaarplannen en -targets door het delen van de verwachte groeipotentie en margeontwikkeling binnen de eigen regio. Je wordt ondersteund door de binnendienst.

Functie-eisen

> Minimaal een MBO diploma in commerciële richting;
> Minimaal 3 jaar relevante sales ervaring in een technische omgeving (bouw gerelateerd);
> Ben je een commerciële startende HBO’er? Dan word je ook uitgenodigd om te solliciteren;|
> Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engelse taal;
> Woonachtig in het midden of zuiden van Nederland;
> In bezit van rijbewijs B.

Als persoon herken je jezelf als ondernemend en daadkrachtig. Je bent een stevige gesprekspartner, commercieel, zelfstandig, initiatiefrijk, resultaatgericht en beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden.

Wat biedt Alldoorco aan?

> Een goed salaris tussen de €3.500,- en €4.750,- bruto per maand, afhankelijk van je kennis, opleiding en werkervaring;
> Werken vanuit huis, onderweg en bij de klant. We bieden jou ook een prettige werkplek op kantoor in Nijkerk;
> Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de metaal CAO en een goede pensioensregeling, laptop, telefoon en leaseauto;
> Interne ondersteuning, ruimte om opleidingen te volgen en doorgroeimogelijkheden;
> Een goed draaiend commercieel team met gezellige collega’s;
> Een uitgebreid bestaand netwerk waarmee je direct aan de slag kunt.

De organisatie

Alldoorco bestaat uit een hecht team vakmensen die samen de beste oplossingen in bedrijfsdeuren, parkeersystemen en service leveren door heel Nederland. Dat maakt Alldoorco al meer dan 35 jaar een vertrouwde naam voor bedrijven, aannemers en architecten. Binnen het familiebedrijf vindt men openheid, korte lijnen en een persoonlijke samenwerkingsgerichte aanpak belangrijk.

Solliciteren

De werving en selectie voor deze vacature is exclusief uitgezet bij Recruiters aan de Rijn. Om te reageren of voor vragen, kun je contact opnemen met Femke Heuvel, tel: 06-42125232, mail: femke@recruitersaanderijn.nl