Testimonials

 • Aviko

  Aviko

  Aviko Groep heeft een beperkt aantal bureaus geselecteerd die hun helpt bij de Werving & Selectie van vaste banen en interim opdrachten. Recruiters aan de Rijn is partner van Aviko als het gaat om de werving en selectie van hoger opgeleide professionals in uiteenlopende functiegroepen.

  Babs Quist, Corporate Recruiter Aviko Groep:

  “Wij hebben Recruiters aan de Rijn gekozen als partner voor Werving & Selectie trajecten omdat het een betrouwbaar bureau is die kwaliteit levert in haar dienstverlening, snel schakelt en prettig samenwerkt met ons als bedrijf. Yvette en Femke zijn gedreven consultants, no-nonsense, professioneel en oprecht geïnteresseerd in ons bedrijf en de mensen die er werken. Wij, als klant, krijgen altijd het gevoel dat ze goed luisteren naar onze wensen en ons centraal stellen. Recruiters aan de Rijn weet ook moeilijke vacatures tot een goed resultaat te brengen door flexibel en creatief te denken en te werken en zich er in vast te bijten.”

  Over Aviko Groep

  Aviko is onderdeel van Royal Cosun. Aviko is het 2e grootste aardappelverwerkingsbedrijf in Europa en de grootste producent van gekoelde frites ter wereld. Momenteel werken en zo’n 1.600 mensen bij Aviko en verwerken de productiebedrijven samen zo’n 1,7 miljoen ton aardappelen per jaar. Onder Aviko Groep vallen Aviko Potato, Aviko Fritesbedrijven en Aviko Rixona. De Aviko Groep telt ca. 20 dochterondernemingen over de wereld. Het Nederlandse hoofdkantoor is in Steenderen.

 • BASF

  BASF

  Recruiters aan de Rijn heeft voor BASF in Arnhem en Oosterhout diverse specialistische posities ingevuld; waaronder een Treasury Specialist, Accounting Specialisten, BTW & Douane Officer en Credit Riskmanagement Specialist.

  Edwin Kwak, Manager Accounting BASF Nederland:

  Ik vind het werken met Recruiters aan de Rijn heel prettig. Ze kennen onze organisatie goed, komen altijd bij ons op kantoor langs om een functie grondig te inventariseren, weten daardoor goed wat er speelt en wat we zoeken. Ze werken met grote gedrevenheid, zijn vasthoudend waardoor ze ook lastige functies weten in te vullen. Ze zijn creatief in de zoektocht naar goede mensen, waardoor ze in de huidige crisistijden juist ook de latent zoekenden weten te bereiken en vervolgens weten te enthousiasmeren voor ons bedrijf. Recruiters aan de Rijn bewaakt het werving & selectieproces van begin tot eind. Hierbij nemen ze een adviseursrol in zowel naar mij als klant, als ook naar de kandidaat. Dit vind ik een grote meerwaarde van Recruiters aan de Rijn als intermediair.

  Over BASF

  BASF is wereldwijd de nummer 1 in de chemie - The Chemical Company. BASF ontwikkelt, produceert en verkoopt grondstoffen variërend van chemicaliën, kunststoffen, veredelingsproducten, gewasbeschermingsproducten en fijnchemicaliën tot olie en gas. Met bijna 113.000 medewerkers en met meer dan 385 productievestgingen wereldwijd bedient BASF hun klanten in bijna alle landen in de wereld. In Nederland maakt BASF producten voor bijvoorbeeld verven, drukinkten en autoreparatielakken. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem. BASF richt zich op de ontwikkeling van intelligente en innovatieve oplossingen voor hun klanten, er heerst dan ook een innovatieve en ambitieuze cultuur waar medewerkers aangemoedigd worden om hun kwaliteiten te ontwikkelen en daardoor persoonlijke successen te boeken die bijdragen aan het totale succes van BASF.

 • Primagaz

  Primagaz

  Voor Primagaz werden de posities voor Plant Supervisor, Safety Medewerker en Senior Medewerker Internal Sales met hulp van Recruiters aan de Rijn succesvol ingevuld.

  Chanine de Wild, HR Manager Primagaz Benelux

  “Werken met Recruiters aan de Rijn is verfrissend en inspirerend. Je merkt de gedrevenheid en het enthousiasme bij zowel Femke als Yvette. Ze werken op een eerlijke en duidelijke manier, ze maken geen beloftes die ze niet waar kunnen maken. Recruiters aan de Rijn is in staat snel met een aantal goede kandidaten te komen voor een functie. We merken dat kandidaten binnenkomen met een goed beeld van de functie en van het bedrijf. Ze voldoen aan de eisen, maar belangrijker, het selecteren op de zachtere kant en het inschatten van een klik tussen de kandidaat en ons bedrijf heeft geleid tot het snel invullen van twee belangrijke vacatures.”

  Over Primagaz

  Primagaz is al ruim 50 jaar toonaangevend als leverancier van vloeibaar propaan in tanks en flessen. Voorheen was Primagaz voornamelijk gasdistributeur met een focus op de propaanmarkt. In de afgelopen jaren is de organisatie meer gericht op het aanbieden van energieoplossingen. Primagaz biedt de klant een breder assortiment in producten en services, zoals gasapplicaties, zonnepanelen, warmtepompen en energieadvies. In de bouw, recreatie, horeca, industrie en de agrarische sector en bij particulieren is Primagaz een vertrouwd gezicht. Primagaz Nederland, gevestigd in Zutphen, behoort tot de Primagaz Benelux organisatie en is onderdeel van SHV Gas, de grootste LPG specialist in de wereld.

 • SK FireSafety

  SK FireSafety

  SK FireSafety Group is het moederbedrijf van Hugen, waarvoor Recruiters aan de Rijn onlangs de vacature van Quality Manager heeft ingevuld.

  Bianca van Hoof, HR Manager SK FireSafety Group

  “Voor mij geldt dat ik beide kanten van Recruiters aan de Rijn heb leren kennen. In het verleden, als kandidaat voor een functie van HR manager, heb ik op een prettige wijze kennis gemaakt. Ze werken snel, reageren direct en zitten er dicht boven op zowel in het begin als in de latere fase. Met name het kunnen geven van uitgebreide informatie over de functie en het bedrijf heb ik als kandidaat als erg prettig ervaren. Ook was het fijn voor mij als kandidaat dat Recruiters aan de Rijn niet gevestigd zit in een pand ergens midden in de stad, maar dat zij flexibel zijn in het afspreken. Hierdoor konden we elkaar halverwege treffen voor het kennismakingsgesprek. Na mijn aanstelling als HR Manager bij mijn vorige werkgever is het beeld van Recruiters aan de Rijn alleen maar bevestigd en completer geworden. Ze leveren kwaliteit, doordat ze altijd in gesprek gaan met de lijn zodra ze voor een vacature gaan werven. Hierdoor zorgen ze ervoor dat ze een compleet beeld krijgen van de wensen en eisen van ons als klant. Ze zijn eerlijk, gedreven en succesvol. Daarom heb ik ook bij mijn huidige werkgever, SK Firesafety Group, voor Recruiters aan de Rijn gekozen als partner op het gebied van Werving & Selectie voor vaste banen en interim opdrachten.”

  Over SK FireSafety Group

  De organisatie SK FireSafety Group is een groep van bedrijven die zich specialiseren in producten en systemen voor de brandveiligheid van midden- en kleinbedrijf tot en met uitgebreide olie- en gasinstallaties, ICT, onderwijsinstellingen, telecom, luchtvaartbranche en andere high risk-bedrijven. SK FireSafety bedient verschillende marksegmenten vanuit een business unit-structuur, bestaande uit de business units Products, Systems, Oil & Gas en Aviation. Het doel van SK FireSafety Group is klanten de zekerheid geven dat ze al het mogelijke doen om mensen, investeringen en omgeving (milieu) tegen brand te beschermen, zonder daar zelf veel omkijken naar te hebben. De groep telt zo’n 650 medewerkers. SK heeft vestigingen in Nederland, België, Engeland, Noorwegen, Amerika, Maleisië en de Verenigde Arabische Emiraten.

 • Hugen

  Hugen

  Hugen heeft ervoor gekozen om een deel van de Werving & Selectie uit te besteden aan Recruiters aan de Rijn. Onlangs is de nieuwe Quality Manager gestart, via RadR.

  Koos Krijthe, General Manager Hugen Maintenance for Aircraft BV
  “Ik ervaar het werken met Recruiters aan de Rijn als zeer aangenaam. Ze zijn professioneel, kritisch, direct in hun communicatie en ze geven gedurende het hele proces advies over wat te doen en wat niet. Ze zijn scherp en zeer betrokken bij de procedure. Het contact dat ik met Recruiters aan de Rijn heb is persoonlijk, maar altijd met oog voor het zakelijke aspect. Ze houden zich aan afspraken en zijn integer. Ik bemerk oprechte interesse in ons bedrijf en dat heeft zijn effect op de kandidaten die goed geïnformeerd en voorbereid op gesprek komen.
  Alles bij elkaar is Recruiters aan de Rijn een partij die werkt volgens normen en waarden die ik zelf ook belangrijk vind en dat maakt dat we prettig en succesvol samenwerken!”

  Over Hugen:
  Hugen Brandbeveiliging en Advies is in 1983 opgericht en uitgegroeid tot een internationaal opererende actieve onderneming en biedt oplossingen op het gebied van brandveiligheid en veiligheid in de luchtvaart. Tegenwoordig bestaat Hugen uit de Business Units Products en Aviation.
  De BU Products levert hanteerbare producten voor brandbestrijding en -preventie voor de zakelijke en particuliere markt.
  De BU Aviation is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van veiligheidsapparatuur voor gebruik aan boord van vliegtuigen.
  Hugen is onderdeel van de SK FireSafety Group.

Onze klanten:

 • PaperFoam

 • Rotra

 • SK FireSafety Group

 • Aviko

 • Koffiebranderij Peeze

 • Dormakaba

 • Lincoln Electric

 • Hekkelman Advocaten
 • vanderstelt real estate investment partner

 • Rixona
 • EMKA Benelux

 • Hugen

 • Primagaz

 • BASF

 • Vitesse

Recruiters aan de Rijn

Raanhuisstraat 9

6861 VA Oosterbeek