Werving & Selectie

De juiste persoon op het juiste moment op de juiste plaats! Dat is waar recruitment bij Recruiters aan de Rijn om draait.


Het uitbreiden of vervangen van personeel in een organisatie vergt de juiste aandacht. Het moment dat een vacature ontstaat, is het moment om opnieuw na te denken over welke kennis en competenties op uw afdeling gewenst zijn. Een nieuwe medewerker aannemen lijkt misschien makkelijk, maar blijkt elke keer weer vakwerk te zijn.

Ons werving- en selectieproces kenmerkt zich door een vakkundige en duidelijke aanpak. Wij beginnen met het verkrijgen van een goed beeld van uw organisatie, de afdeling en de functie. Wij bespreken wat uw behoefte is en adviseren u hierover. Onze kandidaten worden uitvoerig gescreend door middel van een persoonlijk diepte-interview en eventueel een referentie-check.

We leveren maatwerk en maken duidelijke afspraken met u over wat we voor u gaan doen. Onze uitvoering zal dan ook geen verrassing zijn.

Ook de nazorg is voor ons een belangrijk punt van aandacht. Wij volgen de nieuwe medewerker in zijn of haar nieuwe omgeving en bieden onze klanten een vertrekpunt voor coaching door de JTI bij de medewerker af te nemen.

Welke mogelijkheden bieden wij?

Wij bieden kwalitatief hoogwaardige en mensgerichte dienstverlening en hanteren daarbij aantrekkelijke marktconforme tarieven.

Werving en selectie

Recruitment

Employer Branding

Executive search

Headhunting

Wij zijn lid van het onafhankelijke recruitmentplatform Recruiters United.

Bent u geïnteresseerd in wat Recruiters aan de Rijn voor u kan betekenen neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.